Bemutatkozás

Home / Bemutatkozás

Huszty Zoltán

Budapest, Magyarország

Elnök, Balkan Calling Egyesület

Zoli nagyon jól ismeri a Balkánt, a félsziget minden zegét-zugát bejárta; megismerte kultúráját, szereti népét és legfőbb célja megmutatni értékeit a látogatóknak. A szervezésért, logisztikáért és pénzügyekért felelős az Experience Balkan csapatában.

Szakirányú végzettség: idegenvezető, logisztikus, közgazdász.

Beszélt nyelvek: francia, angol.

 

 

Szikra Csaba

Berlin, Németország

Alelnök, Balkan Calling Egyesület

Interkulturális szakember, örök utazó: mióta Csaba először volt a Balkánon, nem is igazán vágyik máshová. Leginkább az ember érdekli: az, aki állandóan ott él és az, aki odamegy, hogy ha kicsit is, de ott élhessen. Ő vezeti élménytréningjeinket, valamint a marketing, a PR és a kapcsolattartás tartozik hozzá.

Szakirányú végzettség: szociális munkás, sportpedagógus, interkulturális szakember.

Beszélt nyelvek: angol, német.

 

 

 

 

Tóth Ádám

Budapest, Magyarország

Elnökségi tag, Balkan Calling Egyesület

SAMSUNG CSC

A Balkán szerelmese, több hónapot töltött már a térség országaiban folyamatosan új, a “hagyományos” turizmus által nem vagy kevésbé látogatott helyek felkutatásával. Bejárások, felfedező túrák szervezője, a Balkán ízvilágának rajongója, aki célul tűzte ki, hogy szeretné olyannak megmutatni ezt a kevésbé ismert régiót az embereknek amilyen az valójában, mivel véleménye szerint izgalmas, nem hétköznapi látnivalók és a végtelenségig vendégszerető, közvetlen emberek jellemzik a térség összes országát.

Szakirányú végzettség: vegyész

Beszélt nyelvek: angol (közép), szerb (alap) 

Facebook